Allergiinformation - STIKKINIKKI
23057
page-template-default,page,page-id-23057,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.7,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Allergi

information

Vi använder samma maskin till all produktion, men rengör den mellan allergikänsliga smaker. Då alla produkter serveras ur samma glassdisk, kan all gelato innehålla spår av gluten, jordnötter, nötter, mjölk, ägg och sesamfrön. Om du är hyperallergisk mot någon av ingredienserna nedan, var snäll och inte ät vår gelato!

GLUTEN

  • Vi använder inte gluten i våra gelatobaser, men smaker med knapriga innehåll eller ingredienser som Oreos eller kakdeg kan innehålla gluten.
  • Om du är glutenintolerant, var snäll och ät inte vår gelato.

LAKTOS

  • Alla sorbeter är veganska. Inga veganska smaker innehåller animaliska produkter, som till exempel mjölk och ägg.

  • Vår choklad är vegansk.

NÖTTER

  • Ibland använder vi riktiga frukter och nötter som inte har upphettats eller pastöriserats och därför inte är lämpliga för personer med extremt nedsatta immunsystem.

SOJA

  • Vi använder inte sojamjölk i någon av våra smaker, däremot använder vi ekologisk choklad som kan innehålla soja.